Wie zijn we?

BVBA Jan Devos is reeds 30 jaar actief in de chauffage- en sanitair wereld. Jan begon helemaal op zijn eentje in 1987 en ondertussen is de firma gegroeid tot een sterk bedrijf met 10 personeelsleden waar perfecte afwerking en goede service voorop staat.

In de loop der jaren is de firma sterk geëvolueerd en bieden wij ook airco, warmtepompen alsook thermische zonne-installaties aan. Recent werd ook totale badkamerrenovatie aan het lijstje toegevoegd.

Ook op vlak van het management is de firma in beweging. Sedert 2017 krijgt Jan bijstand (en later opvolging) van zijn zoon Brecht Devos, die na een carrière bij Viessmann gekozen heeft voor het familiebedrijf. Ook dochter Charlotte is sinds kort aan het werk in het bedrijf (administratie/contacten met klanten en leveranciers). Op deze manier waait er een frisse wind en zijn de klanten zeker van een goede opvolging van het bedrijf.

We zijn trots om jullie te kunnen meedelen dat we sedert november 2019 werkzaam zijn op onze nieuwe locatie. We zijn gevestigd in een gloednieuwe, jonge KMO-zone, namelijk Groenbek in Waregem.

 

Welke
verwarming
is voor jou?

MEER INFO

Graag een
concrete offerte
op maat.

MEER INFO

Neem contact
met ons
op.

MEER INFO

Compleet
gamma

Compleet gamma van performante
verwarmingsoplossingen voor alle toepassingen.

Volledige
dienstverlening

Technische analyse, advies en verkoop, installatie,
onderhoud en herstellingen.

Gecertificeerd
installatiebedrijf

competent en professioneel