Wie zijn we?

BV Jan Devos is reeds 34 jaar actief in de chauffage- en sanitair wereld. Jan, vader van huidig zaakvoerder Brecht begon in 1987 als jonge chauffagist van nul af aan. Hij had een bestelwagen en wat startmateriaal. Zo was hij aan de slag als installateur. Met de jaren is het bedrijf blijven groeien en uiteindelijk kocht hij zo’n 25 jaar geleden een magazijn van een oude stokerij.

Vandaag werken bij Devos 15 mensen. Drie jaar geleden nam zoon Brecht de zaak over – na enkele ‘omzwervingen’ bij een groothandel en als verkoopsdirecteur bij Viessmann.
In november 2019 verhuisden we naar de huidige locatie: een strak en modern gebouw in het Waregemse bedrijventerrein Groenbek.
‘Het oude magazijn was simpelweg te klein geworden”, zegt Brecht. “Hier hebben we bijna dubbel de oppervlakte van de oude locatie. Alles kan tenminste proper gestapeld worden, iedereen heeft zijn eigen bureau en er is meer ruimte voor vergaderen. Dat maakt het voor iedereen aangenamer om hier te werken.”

Vader Jan is sedert juli 2021 in pensioen, maar zoals een echte vos verliest hij zijn haren maar niet zijn streken. Je zal hem dus nog regelmatig zien in de Groenbek, maar dan achter de schermen.

Ook zus Charlotte werkt in het bedrijf. Zij neemt alles van administratie voor haar rekening en moeder Marleen neemt de financiƫle kant en de personeelszaken over.
Het is dus een echt familiebedrijf gebleven.

Brecht studeerde jaren geleden voor koeltechnicus, wat zijn vader inspireerde om zich met zijn installatiebedrijf ook in dat marktsegment te begeven.
Wat begon met airco-installaties is ondertussen geƫvolueerd naar warmtepompen, alsook thermische zonne-installaties.

We werken eigenlijk voornamelijk voor klanten in eigen streek, rond de kerktoren. We werken in een mooi en exclusief segment en bijna altijd residentieel. Het gebeurt wel eens dat we eens iets voor de industrie doen, maar dat is dan omdat we er iemand kennen.

 

 

 

 

Welke
verwarming
is voor jou?

MEER INFO

Graag een
concrete offerte
op maat.

MEER INFO

Neem contact
met ons
op.

MEER INFO

Compleet
gamma

Compleet gamma van performante
verwarmingsoplossingen voor alle toepassingen.

Volledige
dienstverlening

Technische analyse, advies en verkoop, installatie,
onderhoud en herstellingen.

Gecertificeerd
installatiebedrijf

competent en professioneel